⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"mainostulot"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1330 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla mainostulot, merkityt blogikirjoitukset.

Demi on poissa

Osoitteessa www.demi.fi ilmoitetaan: Tällä paikalla sijaitsi Demi.fi 1998–2021. Kiitos menneistä vuosista! Sivuston title-tekstinä on: Demi sulkeutui 29.3.2021.

Lue kokonaan…

Naurunappula lopetti toimintansa

Huumorikuvista parhaiten tunnettu Naurunappula.com ei enää ota vastaan uutta sisältöä. Vanha sisältö on toistaiseksi näkyvillä. Sivustolle ensi kertaa saapuvalle ilmestyy ilmoitus. Siinä ilmoituksessa kerrotaan 10 vuotta sitten perustetun yhteisön olleen viime vuosina kykenemätön vastaamaan koventuneeseen kilpailuun ja käyttäjien kasvaviin tarpeisiin. Kilpailusta tai tarpeista ei jäähyväisviestissä kerrota sen tarkemmin. Sivuston mainosmyyntiä hoiti Fonecta Oy. Naurunappulan sulkeminen voi olla uusi tuleminen Kuvaton.comille ja ehkä myös Naamapalmu.comille.

Lue kokonaan…

Yksi vai useampi blogi vs. mainostulot?

Tulin äsken auton hinausreissulta. Suomi24:n foorumilla on silloin tällöin lukemisen arvoisia viestejä. Harvemmin on viestejä, jotka ovat vieläpä vastaamisenkin arvoisia. Löysin S24:n keskustelupalstalta yhden bloggaamiseen liittyvän viestin, jonka nimimerkki "Sentistätoimeen" oli jättänyt 24. elokuuta. Hän miettii onko parempi tulojen kannalta rakentaa yksi vahva sivusto vai useampia pienempiä.

Lue kokonaan…