⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"mycashflow"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla mycashflow, merkityt blogikirjoitukset.

MyCashflowiin Klarnan palvelut kolmeksi kuukaudeksi ilman avausmaksua

MyCashflow lähetti uutiskirjeen, jossa se tiedotti Klarnan Tili- ja Lasku-palveluita voitavan testailla kolmen kuukauden ajan ilman sitoumuksia ja ilman avausmaksuja. Näiden palveluiden avulla nettikaupan pitäjä voi myydä tuotteita ja varmaan palveluitakin laskulla ja osamaksulla ilman luottoriskiä, ilman petosriskiä. Uutiskirjeen mukaan tämä kokeilukausi tarkoittaa jopa 349 euron säästöä. Tarjous on voimassa MyCashflowin kauppiaille ja se on hyödynnettävä 17.5.2013 mennessä.

Lue kokonaan…

MyCashflowin merkittävin viime aikojen päivitys lienee yhden sivun kassa

MyCashflowin konehuoneessa on käynyt vilinä kun koodarit ovat näpertäneet sinne monia uusia toiminnallisuuksia ja päivityksiä vanhoihin systeemeihin. MyCashflow-nettikaupan teemojen tekemisen kannalta isoin uudistus on yhden sivun kassa, ellei jotain suurempaa ja yllättävämpää löydy. Toivottavasti ei. Uusi yhden sivun kassa tuo uusia mahdollisuuksia teemojen rakentajille. Lisäksi se tuo haasteita… Etenkin sellaisille teemojen rakentajille, jotka haluavat tutustua yhden sivun kassan templateihin MyCashflowin ilmaisversiota käyttämällä ja siten jäämällä FTP-tuen ulkopuolelle. :-/

Lue kokonaan…

Ulkoasu MyCashflow-verkkokauppaan

Ulkoasun suunnittelu ja sen toteutus MyCashflow-nettikauppaan sujuu vaivattomammin kuin esimerkiksi CloverShopin kanssa, sillä ensin mainitussa ulkoasu ja sisältö on eroteltu huolellisesti toisistaan. Ensimmäisen MyCashflow-keikkani sain pari vuotta sitten. Sen jälkeen niitä on tullut vielä kymmenkunta lisää. Kaikissa niissä olen tarvinnut MyCashflowin oivaa Interface-dokumentaatiota. Siellä listataan sivupohjissa käytettävissä olevat tagit, niiden asetukset ja ominaisuudet.

Lue kokonaan…

MyCashflow on hyvä, koska

Teeman rakentaminen MyCashflow-verkkokaupalle on mieluista puuhaa, sillä systeemi hyödyntää etäisesti samansuuntaisia tageja kuin Textpatternissakin on. Vaikka tämän nettikaupan tagirepertuaari on jokseenkin rajoitettu silloin kun pyritään luomaan jotain tavanomaisesta monimutkaisempaa, merkittäviä kompastuskiviä ei ole juurikaan kohdallani ilmennyt. On hauskaa lisäksi huomata, kuinka MyCashflowin hallintapaneelissa hyödynnetään Textile-muotoilua, kuten suosikkijulkaisujärjestelmässäni.

Lue kokonaan…