⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"pannukakku"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla pannukakku, merkityt blogikirjoitukset.

Saarioisten lihamakaronilaatikko ei kestä nuketusta

Vaikka pakkauksen päällä lukee, että se on kätevä annospakkaus mikroon, ei pidä tulkita niin että sen voisi lämmittää mikrossa. Vaikka pakkauksen peräpuolella lukee kuumennusohjeiden kohdalla, että sen voi laittaa mikroaaltouuniin leikkaamalla pussin toinen sivu auki ja kuumentamalla 2–3 minuuttia, ei sitäkään kannata tehdä. Näin siksi, että pakkauksen mukana tulevat tomaattikastikepussit eivät kestä nuketusta vaan alkavat kärytä. Ne kai sisältävät foliokalvon tai jotain sellaista.

Lue kokonaan…

Pannukakku

Välillä innostun kokeilemaan uusia asioita. Joskus testasin leivän tekemistä leipäkoneella ja toisen kerran käsitöinä ilman konetta. Myös sämpylöitä ja muita juttuja olen yrittänyt tehdä. Seuraava ruokaprojektini on pannukakku.

Lue kokonaan…