⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"pariisi"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1321 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla pariisi, merkityt blogikirjoitukset.

Belgiassa tapahtunut muuttaa asioita Suomessa tasan 0%

Pariisin iskujen jälkeen Facebookissa ja muualla muodostui villitykseksi laittaa profiilikuvan päälle sellainen osittain läpinäkyvä Ranskan lippu. Rohkeimmat kirjoittivat nettiin "Je suis Charlie". Väitän, että Belgiassa tapahtuneen verilöylyn jälkeen sosiaalisessa mediassa moninkertaistuu Belgian lippujen määrä. Sehän on ainoa tapa terroristien pysäyttämiseksi. Väitän lisäksi, lopuksi: sellainen kalifaatin asiamies, joka haluaa puukottaa sinua ja sinun vääräuskoisia lapsiasi kurkkuun, ei oikeastaan kavahda sitä läpinäkyvää Ranskan, Belgian tai Suomen lippua.

Lue kokonaan…

Pariisissa tapahtunut unohtuu kahdeksan päivän kuluttua

Emme voi tehdä minkäänlaisia pitkälle vieviä päätelmiä Pariisin tämänkertaisesta kalifaatinrakentajien rysäyksestä. Se ei ole mahdollista. Sitä paitsi se, mitä Pariisissa tapahtui, ei oikeastaan kuulu meille. Eihän se tapahtunut täällä Suomessa. Meillä asiat hoidetaan toisin: suvaitsemme eri kulttuureja ja olemme valmiit joustamaan, avaamaan kotimme ovet ja olemme valmiit kaivamaan kuvetta jos on tarvis. Rajojemme tulee jatkossakin vuotaa valtoimenaan, sillä mehän kaikki olemme ihmisiä. Rajat ovat fasistisia. Ei luonnossa ole rajoja. Eivät eläimetkään välitä rajoista, äläkä ala puhua mitään reviireistä senkin natsi. Me kaikki vuodamme verta. Keskitytään nyt vain töllöttimen katsomiseen.

Lue kokonaan…