⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"paytrail"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla paytrail, merkityt blogikirjoitukset.

Kun Paytrailin maksupalvelu ja kauppiaspalvelu olivat molemmat mukkelismakkelis

Paytrailin nettisivuilla osoitteessa https://status.paytrail.com sijaitsevat prosenttiluvut päivittyvät melkein tauotta. Kauppiaspaneelin, eli Merchant Panelin, uptime oli vielä aamummalla 64 päivää, 15 tuntia ja 42 minuuttia. Maksutavan uptime, eli kuinka kauan palvelu on ollut toiminnassa sitten edellisen katkon, on nyt ollut parhaimmillaan pari kolme minuuttia. Paytrailin statussivulla lukee juuri tuon maksutavan yhteydessä Major outage. On käynnissä jokin häiriötilanne. Ostosten tekeminen Paytrailin välityksellä ei ole ollut mahdollista ainakaan viimeisen puolen tunnin aikana.

Lue kokonaan…

Maksuturva: nettikaupan maksutapojen bannerin tekeminen

Nytkin on… no, joo. Tämä blogijuttu on täydennys parin viikon takaiselle Paytrailin bannerigeneraattoripostaukselle. Kaksi viikkoa takaperin mainitsin tekemästäni nettityökalusta, jolla Paytrailia käyttävät nettikauppiaat voivat helposti luoda maksutapoja esittelevän bannerin. Tämänpäiväinen juttu on ihan sama asia: pitää vain laittaa Paytrail-sanan tilalle Maksuturva. Maksuturva-bannerigeneraattori avautuu tästä linkistä.

Lue kokonaan…

Paytrail: nettikaupan maksutapojen bannerin tekeminen

Nyt on pitkiä sanoja! Tämän blogipostauksen avainsanoja voisivat olla: maksutapakuvakkeet, maksuvälittäjä ja maksutapabannerigeneraattori. Tuo linkistä avautuva työkalu auttaa Paytrail-maksuvälittäjän asiakkaita luomaan helposti erilaisia maksutapoja esitteleviä bannereita. Tietysti kuulostaa epäilyttävältä jos haluan muistuttaa, ettei edellä mainittu lomake tietenkään tallenna mitään käyttäjänumeroita tai -varmenteita mihinkään tietokantaan tai muuallekaan, mutta niin se vain on. Lomakkeella lähetettyjä tietoja ei tallenneta.

Lue kokonaan…