⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"pizza"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla pizza, merkityt blogikirjoitukset.

Suuri pitsapaikkavertailu

Laitoin Paraspitsa.fi-saitille mahdollisuuden löytää parhaat pitseriat omalta kotiseudulta, jos siis kotiseudulla tällä hetkellä toimii pitserioita. Esimerkiksi täällä Porvoossa Smileys Döner vaikuttaa asiakkaiden arvostelujen perusteella valmistavan parhaat pitsaruoat.

Lue kokonaan…

Pizza-Onlinen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu hoiti hommansa ja palautti tililtäni veloitetun summan, kun olin lähettänyt heille siitä muistutuksen sähköpostitse. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Jos haluat selvittää mistä tässä oli kyse, lue tämä.

Lue kokonaan…

Pizza-Online vuotaa käyttäjätietoja

Sori ville860, joka käytät Pizza-Onlinea Kotkan Turvalasta käsin, olen näköjään kirjautunut käyttäjätilillesi enkä pääse uloskirjautumaan. Vaikka tekee mieli pitsaa. Pizza-Onlinen sisäänkirjautumisessa on ollut aika ajoin ongelmia kuukausien ajan. Joskus on ollut hankala kirjautua sisään. Nyt olen kirjautunut sisään, en vain pääse uloskirjautumaan.

Lue kokonaan…

Pizza netistä

Roni Laukkarisen blogissa esiteltiin aikoja sitten aika oiva nettipalvelu Pizza-online.fi. Olen parin viimeisen viikon aikana uskaltautunut itsekin sitä käyttämään ja todennut sen toimivaksi. On hienoa voida tehdä vaikka ennakkoon halutulle kellonajalle ja päivämäärälle tilaus, jolloin ruokaa toimitetaan kotiovelle. Porvoon alueella on kymmenkunta alan toimijaa, jotka on Pizza-online.fi-hakemistossa mainittu. Olen niistä kahta firmaa käyttänyt. Tällä paikkakunnalla halvimmillaan lämpimän safka-annoksen voi saada kotiinkuljetettuna alle kympillä. Maksuvaihtoehdoiksi on integroitu mm. yleisimmät nettipankkien maksupainikkeet, which is nice.

Lue kokonaan…