⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"pop vakuutus"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla pop vakuutus, merkityt blogikirjoitukset.

Halpa kotivakuutus (7,25€/12kk)

Tässä ei ole kyse kotivakuutusten vertailusta vaan POP Vakuutuksen tarjoaman kotivakuutuksen hinnan ja siihen kuuluvien "turvien" esittelystä. POP Vakuutuksen kotivakuutus on varmasti halvimpia tai jopa kaikkein halvin kotivakuutus, jonka Suomessa sijaitsevaan kämppään voi tilata. Vakuutusyhtiön nettisivuilla voi saada laskurin avulla melkoisen vaivattomasti selville kuinka monta kymppiä kotivakuutuksen vähimmillään menee. Asuntooni POP Vakuutuksen kotivakuutus maksaa 65,11 euroa vuodessa. Asun yksiössä, kerrostaloasunnossa.

Lue kokonaan…

POP Vakuutus

Tryggistä ottamaani kotivakuutusta maksaessani muistin, ettei meikäläisellä ole tapaturmavakuutusta lainkaan. Googlettamalla löysin vasta perustetun POP Vakuutuksen. Tilasin sieltä vakuutuksen. Noin 75 euron vuosimaksulla (toivottavasti) katetaan tapaturman hoitokulut, pysyvä haitta ja jos henki lähtee niin siitä kilahtaa pieni korvaus omaisten tilille.

Lue kokonaan…