⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"ruuvitag"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1332 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla ruuvitag, merkityt blogikirjoitukset.

RuuviTag on kerännyt Kickstarterissa 10 kertaa odotettua suuremman summan

Sensorimajakka RuuviTag on saanut toivottua 10 000 Yhdysvaltain dollaria suuremman summan noin 1600 fanilta. Rahaa on kerätty jo 100 000 USD vaikka Kickstarter-kampanja on käynnissä vielä vajaat kolme viikkoa. Syystä tuntemattomasta RuuviTagin joukkorahoituskampanja on järjestetty thaimaalaisen Sharnon Tulabadin toimesta vaikka tuo harvinaisen hyödylliseltä vaikuttava Internet of Things -laite on nähdäkseni enemmän kuin vähemmän finskiläistä alkuperää.

Lue kokonaan…

RuuviTag suunnittelee rahoituskierrosta Kickstartterissa

Langattomasti yhteyden vaikkapa kännykkään muodostava RuuviTag on litteä sipulirenkaan muotoinen keksintö. Siihen kuuluu useita sensoreita (lämpötila, ilmanpaine ja -kosteus ja kiihtyvyys). Laite saa virtansa nappiparistosta. RuuviTagin tekijän mukaan patterin vaihtaminen on helppoa, mutta sitä ei tarvitse tehdä vuosiin. Tätä avoimen lähdekoodin "majakkaa" valmistellaan Kickstatterointiin. Joukkorahoituskampanjan käynnistymisestä tiedotettaneen Ruuvi Blogissa.

Lue kokonaan…