⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"sinkkuranneke"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1332 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla sinkkuranneke, merkityt blogikirjoitukset.

Kuinka Instagram-julkkikset maksavat kaiken?

K18. Katsoin eilisen puolella SEO-aiheisen videon. Hakukoneoptimointifirma Koozai taisi olla sen videon tekijä. Siinä videossa neuvottiin kirjoituksen tekijää kertomaan juttunsa alussa miksi lukijan kannattaa jatkaa avoinna olevan sivun lukemista. Ei pidä kuulemma kertoa omasta elämästä, eikä ehkä edes jaaritella niin kuin minä nyt teen, ennen kuin on tarjonnut lukijalle jotain hyödyllistä tietoa. Pitää ensin olla avuksi sille lukijalle. En siis aio kertoa omasta elämästäni, enkä hakukoneoptimoinnista, vaan ehdotuksen selitykseksi kuinka Instagramissa ylellisesti elävä porukka saattaa hankkia elantonsa. Se on aikamoinen vyyhti rumaa.

Lue kokonaan…

Sinkkuranneke

Gootti.netin keskustelupalstalle joku jätti tiistaiaamuna vinkin sinkkurannekkeesta. Se on rinkula, joka menee ranteeseen. Keltainen ranneke on varattu heteroille ja vihreät ja oranssit trendikkäämmin näihin asioihin suuntautuneille. Idea on saanut Sinkkuranneke.fi-sivuston mukaan vasta/jo 200 sinkkua tempautumaan tähän uuden ajan parinhakutapaan.

Lue kokonaan…