⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"steam"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1323 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla steam, merkityt blogikirjoitukset.

Suomi-simulaattori Steamissa

Ei, sen nimi ei ole GTA Finland, vaan My Summer Car. Tuo Steamissa julkaistu simulaattori voi olla suosituimpia Suomi-pelejä pitkään aikaan. Se ilmestyi lokakuun lopussa, siis vajaa kuukausi sitten. Kuukauden aikana yli 3600 henkilöä on kirjoittanut pelistä arvostelun. Niistä kaksi kolmasosaa on erittäin myönteistä palautetta. (Negatiiviset arvostelut ovat varmaan ruotsalaisilta.) Nimimerkki VenomousAlien uskoo: Tämä on Suomen seuraava Nokia. Toisaalta nimimerkki Coldin228 paljastaa kuinka realistinen My Summer Car tosiasiassa on toteamalla jokseenkin näin: Tajua kaiken olemisen turhuus putoamalla septitankkiin ja hukkumalla ihmisten ulosteisiin, samalla menettäen auton rassaamiseen käytetyt 20 tuntia. Toisaalta skeidaan hukkuminen on hankalaa, sillä monet pelaajat ovat valittaneet pelin olevan vielä kovin buginen.

Lue kokonaan…

World of Guns: Gun Disassembly on opettavainen palapeli

Vaikka World of Guns perehdyttää pelaajansa pääasiassa tuliaseisiin, löytyy sen purku- ja rakenteluosioista hyvin erilaisia palapeliprojekteja, kuten ihmisen, leijonan, gorillan ja hevosen luuranko ja eräitä ajoneuvoja sekä ainakin yksi miehistönkuljetusvaunu (BMP 3). Ne voi purkaa osiin ja yrittää koota uudelleen. Jos erilaisten asioiden anatomia kiinnostaa, kannattaa imaista Steamin kautta World of Guns. Se on ilmainen, joskin paljon sen sisällöstä avautuu vain maksaville asiakkaille. Pyhäinpäivän alennusmyynnissä pelin kaiken nykyisen ja tulevan aseisiin liittyvän sisällön saa käyttöön maksamalla 14,79 euroa.

Lue kokonaan…