⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"suncomet"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla suncomet, merkityt blogikirjoitukset.

Naamapalmusta naamapalmuun

Ensteksi haluan kertoa herra valokuvaaja Serge Ramellin olevan erinomainen myyntimies, mutta vain ”ihan hyvä” valokuvaaja. Hän on julkaissut vuosien aikana kohtalaisen tasaisin väliajoin YouTube-kanavallaan videoita. Niissä hän antaa paljon kuvankäsittelyyn ja joskus valokuvaukseenkin liittyviä vinkkejä, mutta lähes jokaisessa videossa on pieni myyntipuhe. Jokaisessa videossaan hän esittelee jonkin myynnissä olevan nettikurssin, ja muistuttaa katsojiaan tilaamaan uutiskirjeen. Naamapalmu.comin entinen omistaja Aleksi Kinnunen on myös hyvä myyntimies muiden asioiden ohessa. Samaa ei voi sanoa Naamapalmu-sivuston nykyisestä omistajasta.

Lue kokonaan…

SunCometin serverillä joku asetus pielessä — 33 sivustoa nurin

Ei! cPanelin virhelokissa kerrotaan, ettei webhotellin juurihakemistossa sijaitsevaa .htaccess-tiedostoa kyetä tsekkaamaan ja sen takia mikään saittini SunCometin C4-serverillä ei toimi. Se tarkoittaa 33 nettisivustoa. Mainostulojen menetys kirpaisi ja kirpaisee jatkuvasti, sillä ongelmaa ei ole vieläkään korjattu.

Lue kokonaan…

PHP 5.4 tulossa SunCometin webhotelleihin

SunComet lähetti tiedotteen, jossa se kertoi useimpiin tai mahdollisesti kaikkiin tarjoamiinsa webhotellipaketeihin päivitettävän PHP:n kehitysversio 5.4. Se tulee joulukuun alussa. Se ei näiden tietojen mukaan johda välttämättä kovin suuriin murheisiin. Nyt SunCometin webhotelleissa näyttää olevan PHP-versio 5.3.

Lue kokonaan…

SunCometilla webhotelleihin ja virtuaalipalvelimiin päivityksiä

SunComet laittoi kesäkuun alussa sivuilleen yksityiskohtaisen selonteon tekemistään uudistuksista niihin virtuaalipalvelimiin ja webhotelleihin, joita se tarjoaa. Uudistukseen kuuluu kunkin webhotellipaketin ominaisuuksien kertominen entistä yksityiskohtaisemmin. Esimerkiksi Startti-paketissa webhotellin käyttäjä saa yhdestä prosessorista enintään 10% käyttöönsä ja keskusmuistia tällaista käyttäjää varten on varattu 256 Mt. Perus-paketissa prossusta on 15% ja keskusmuistista 512 megaa käytettävissä. Hinnakkaimmassa Teho-paketissa on 20% prossutehoa ja 768 Mt keskusmuistia. Erikoisuutena on Lisäteho-niminen lisäpalvelu, jolla saa webhotellipakettiin 30% prosessoritehon lisäyksen. Tällöin siis Teho-paketissa prossusta olisi käytössä 20+30 prosenttia.

Lue kokonaan…

SunCometin nimipalvelimet muuttuvat

Pitäisi ehtiä ja jaksaa huomenna 16. päivä säätää SunCometin C3- ja C4-palvelimilla olevien domainien nimipalvelimet uusiksi. Uudet nimipalvelinten osoitteet tulevat olemaan ns1.suncomet.fi ja ns2.suncomet.fi. Päivitettäviä domaineja on kohdallani yhteensä 27, joista 13 sijaitsee C3:ssa ja 14 kappaletta C4:ssä.

Lue kokonaan…