⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"tinydeal"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla tinydeal, merkityt blogikirjoitukset.

Turhia tuotteita, osa kaksi tai kolme tai valitse sinä joku numero

Tuontitukun nettisivuilla on erilaisia tarjoustuotteita listaava karuselli. Siinä on ideoita tämän blogimerkinnän tekemiseen. Ykkössijan tämänkertaisessa narinapostauksessa saa 60 euron arvoinen terassilämmitin auringonvarjoon. Kakkossijan saa kissankantolaitetta muistuttava kuorimakone omenalle. Nämä eivät toki ole kaikkein turhimpia tuotteita. Kikantissakin myyty nakkisämpyläkone on sarjan kiistaton El Numero Uno.

Lue kokonaan…

TinyDealin ja Dealextremen pisteet

Tässä vähän juttua TinyDealista ja Dealextremestä. Molemmat ulkomaiset nettishopit laittavat tilauksen jälkeen pisteitä asiakkaan tilille. Kun pisteet ovat käytettävissä, niitä voi käyttää seuraavalla tilauskerralla ostosten maksamisessa. On syytä huomioida, että nuo palkintopisteet ovat melkein arvottomia. TinyDealissa 10 pistettä on yhden Yhdysvaltain dollarin, tänään siis 0,8 euron, arvoisia. Näin ollen 100 TinyDeal-pisteen arvo on 8 euroa. Dealextremen DX-pisteiden arvo on sama kuin TinyDealissa. 10 pistettä on yksi dollari.

Lue kokonaan…