Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tagipilvi

"usb"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1287 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla usb, merkityt blogikirjoitukset.

Varjo

Oletko kuullut Oculus Riftistä, Google Glassista tai PlayStation VR:stä? Suomesta käsin toimii saman skenen yritys, Varjo Technologies. Se paljasti jo vuosi sitten virtuaalilasiensa beetaprototyypin speksejä: katselualueen virkistystaajuus on 90 Hz ja katseltava alue on kooltaan 1920×1080 pikseliä, tai 1440×1600 pikseliä. Katso tuore haastattelu YouTubesta. Se on englanniksi.

Lue kokonaan…

USB-tikku taitaa levitä

Säilytän joitain tiedostoja USB-tikulla ja nyt viimeisten parin päivän aikana on satunnaisin väliajoin tullut omituisia virheilmoituksia siitä, kuinka Windows haluaa tehdä levyn eheytyksen tai jonkun tarkistuksen USB-muistitikkuun. Ehkä tikku alkaa olemaan lahoamispisteessä. Muistitikku on ollut käytössä kaksi–kolme vuotta niin, että se on ollut jatkuvasti tökättynä koneeseen kiinni.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi