⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"valokuvaamo.info"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla valokuvaamo.info, merkityt blogikirjoitukset.

Primoplan 58 f1.9

Tämä on pääasiassa valokuvaamiseen liittyvä blogipostaus. Sen tarkoituksena on kertoa kaikki tärkeä otsikon asiasta. Tarkoituksena on myös testata kuinka hyvin tai huonosti pelkällä tekstillä voi päästä Googlen hakutuloksissa esille kirjoittamalla jostain tarkasti rajatusta asiasta, kuten tässä tapauksessa saksalaista alkuperää olevan Meyer-Optik-Görlitzin (eli englanniksi Meyer-Optik-Goerlitsin) Primoplan-nimisestä kameraobjektiivista.

Lue kokonaan…

S-marketin seinällä oleva valtava panoraama

Näsin S-marketin uudistuksen yhteydessä eräälle seinälle ripustettiin vaikuttava useita metrejä pitkä ja ainakin kaksi metriä korkea panoraama. Siinä kuvataan Porvoota halkovan joen rannalla sijaitsevia punaisia aittoja tai varastorakennuksia. Panoraaman kuvasi Studio Lindell. Sain selville panoraaman olevan Canonilla kuvattu. Se koostuu viidestä valokuvasta.

Lue kokonaan…