⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"webhotelli.fi"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1312 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla webhotelli.fi, merkityt blogikirjoitukset.

ISO-8859-1↔UTF-8

Vitsit, kun pitää jotenkin alustaa tämä asia, jotta hyvä lukija saa kammettua itsensä kärryille. Sinun on parasta laittaa turvavyöt korvillesi, sillä vien ne melkoiselle ajelulle. :-D Eiku, en viekään, kun tuon edellisen videon katselemisen jälkeen melkein unohdin mistä oli tarkoitus kirjoittaa. Se liittyi jotenkin tuohon otsikossa ilmoitettuun asiaan. Hetkinen…

Lue kokonaan…

Webhotelli.fi teki huoltopäivityksen

Webhotelli.fi teki eilisyönä palvelimilleen huoltopäivityksen. Se oli sijoitettu alkavaksi illalla ja päättyväksi yöllä tai aamusta. Sivustoni näyttävät toimivan päivityksen jälkeen entiseen malliin, vieläpä latautuvan entistä nopeammin. Eksellenttiä!

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi