Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

100 gigan M-DISC ilmestyi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 1. heinäkuuta 2015 kello 21.35

M-DISC on se arkistointikäyttöön suunnattu ikilevy, optinen levy, jonka pitäisi kestää paljon kauemmin kuin tavalliset CD-, DVD- tai Blu-ray-levyt. M-DISC uutisoi nyt 100 gigatavun kiekon valmistuneen. Sellaisia on tilattavissa firman nettikaupasta. Viiden levyn setti jewelcase-kuorissa maksaa 100 USD, mutta hinnasta saa pois 10% käyttämällä alennuskoodia new100.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"100 gigan M-DISC ilmestyi" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 3. heinäkuuta 2015

100 gigan levyt on myyty loppuun! (Tilapäisesti.)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi