Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Battle of the Nations

Kirjoitettiin
Päivitettiin 29. lokakuuta 2015 kello 18.29

Se on uudenlainen urheilutapahtuma. Se on vähän kuten olympialaiset, paiiitsi… Parempi. Battle of the Nations -tapahtumassa taistellaan keskiaikaistyylisin asein ja varustein. Jos olet pelannut tietokoneella Chivalrya tai Mount & Bladea, seuraava epälooginen askel on tietenkin siirtyä YouTubeen katsomaan kuinka haarniskoidut miehet lyövät toisiaan kirveellä päähän.

Suomessakin on kansain tappelijoiden joukkue, mutta se ei ole nähdäkseni vielä menestynyt kovin hyvin. Venäjän joukkue vaikuttaa olevan lajin kiistaton hallitsija. Jossain aiheeseen liittyvässä videossa huomasin italialaisten aseistautuneen pikkiriikkisin kirvein ja miekoin. Ehkä sillä tavalla on helpompi päästä lentokoneen kyydissä paikalle. Yksi tapahtuman odotetuimpia yhteenottoja lienee joka tapauksessa Venäjän ja Yhdysvaltojen kohtaaminen. Se tuntuu sujuvan siten, että venäläisten joukkue pitkävartisilla kirvestä muistuttavilla kepeillään murjoo amerikkalaiset maahan Slaavittaren jäähyväisten tahdissa.

Tietoa kirjoittajasta

"Battle of the Nations" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi