Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Ebola on askeleen lähempänä sinua ja perhettäsi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 31. lokakuuta 2014 kello 01.47

Kun ajatellaan ebolaa, ei kannata ajatella pelkästään sen aiheuttamia oireita, vaan myös taudin itämisaikaa. Jos se itämisaika on jopa 21 päivää, se tarkoittaa, että tartunnan saanut tyyppi voi kolmatta viikkoa olla tekemisissä muiden ihmisten kanssa ennen kuin näkyvät oireet alkavat vaivata. Hän on voinut koskea siihen ostoskärryyn, jota sinä myöhemmin kosket. Suomeen on saapunut lentokoneella useita tapauksia, joilla voi olla tartunta. Siinä vaiheessa kun ensimmäinen tartunta on varmistettu, alkaa olla jo myöhäistä ruveta torjumaan sitä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ebola on askeleen lähempänä sinua ja perhettäsi" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi