Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

"Ex-huumeskouden tarinat"

Kirjoitettiin
Päivitettiin 5. tammikuuta 2016 kello 14.34

"Ex-huumeskouden tarinat" on sen viestiketjun nimi, johon netissä on voinut viime päivinä törmätä useilla eri keskustelupalveluilla ja eräissä tiedostojen säilömiseen suunnatuissa nettipalveluissa. Otsikon viestiketju ilmestyi jollekin keskustelupalstalle tai -laudalle. Sen alkuperäinen kategoria tai osio lienee ollut /b/ (Hämärät). Haluan käyttää tässä blogitekstissä "paljon" lainausmerkkejä niiden antaessa lukijalle mahdollisuuden tulkita merkkien välissä olevat sanat ja niiden merkitykset kuten he itse mielivät. Otsikko voisi olla lainausmerkeissä myös "Jari Aarnion tarinat". Koostin ne PDF-tiedostoksi. Ennen tiedoston lataamista ja varsinkin ennen sen lukemista on tärkeää huomioida seuraavat seikat: tarinat ovat räävittömiä yhtä paljon kuin shokeeraaviakin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

""Ex-huumeskouden tarinat"" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 3 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi