Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

FPS Creator Reloaded

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.37

Luultavimmin maailman simppeleimpiin 1. persoonan räiskintäpelien teko-ohjelmiin kuuluva FPS Creator Reloaded laskettiin hissukseen Steamin Greenlit-pyöritykseen. Greenlit on jokin systeemi, jolla fanit voivat kohottaa suosittelemansa ohjelmiston näkyvyyttä Steamissa. Se on nyt tapahtunut FPS Creator Reloadedille. Pelinteko-ohjelman tekijät uutisoivat nettisivuillaan tämän tarkoittavan sitä, että he pystyvät nyt julkaisemaan softansa planeetan suosituimmassa videopeleihin erikoistuneessa areenassa.

FPS Creator Reloaded on nyt beta-vaiheessa sen tilaussivulla lukevan tekstin mukaan, joskin pelin kultaversio on erään FPS Creator Reloadedin tuoreen uutisen mukaan alpha-vaiheessa. Oli niin tai näin, softasta myydään jo nyt kolmenlaisia lisenssejä. Pronssi-, hopea- ja kultalisenssit ovat eri arvoisia ja sisältävät erilaiset kokoonpanot ohjelmistosta. Perusversiona toimiva pronssi (Bronze) on vain 30 jenkkidollarin arvoinen. Hopeaversio (Silver) on 80 USD:ta ja kultaversio (Gold) sata dollaria.

Kultaversion tilaajat pääsevät käsiksi ohjelmiston varhaisiin kehitysversioihin, saavat myös beta-versiot, sekä DVD-levynä softan ensimmäisen viimeisen kehitysversion (V1), kuin myös mahdollisuuden jakaa ja tallentaa pelejään. He saavat myös nimensä softan kiitososioon, neljä hahmopakettia ja he voivat myydä tekemiään FPS-pelejä. Kultaversion tilaajat saavat kaiken kukkuraksi 10 FPS Creator Classic -hahmopakettia.

Tietoa kirjoittajasta

"FPS Creator Reloaded" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1264 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi