Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Haisunäätä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 13. tammikuuta 2016 kello 01.26

Unreal Enginen opetusvideoita katsellessani kuulin hyvän sanan. Se sana on "expose". Voidaan "expose" C++-koodia Blueprintteihin. Voidaan paljastaa C++-koodia Blueprintteihin. Se sana on yleiskäyttöinen. Joskus sitä voidaan käyttää hyvissä, iloisissa yhteyksissä. Joskus aivan hirveässä yhteydessä. Niin kuin nyt. Minut juuri "exposed" järjettömälle hölynpölylle. Se liittyy Tampereeseen. Siellä asuu pariskunta. Jussi ja Susanna. Heillä on vähän erikoisempi lemmikki. Pariskunnalla on lemmikkinä haisunäätä. Haisuli. Haisunäätäpariskuntaa haastatellaan hyvin arkipäiväiseen sävyyn Veivi 100:n YouTube-kanavalta löytyvässä videossa. Ei tämä ole normaalia. Juuri tuota äskeistä pitäisi ruveta opettamaan ihmisille. EI TÄMÄ OLE NORMAALIA.

Tietoa kirjoittajasta

"Haisunäätä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi