Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Herra Kuulapaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 25. syyskuuta 2015 kello 00.44

Maailmallakin huomattu Herra Kuulapaa on erinomainen, erilainen valokuvaaja. Hän kuvaa kuularuiskuja, tai oikeastaan niiden piipuista lähteviä projektiileja. Kuulapaan nettisivuilla osoitteessa kuulapaa.com on tähti-, luonto- ja 3D-valokuvien lisäksi varsinainen paukku: erittäin suurella suljinnopeudella otettuja valokuvia pyssyn suusta lentävistä luodeista ja palokaasuista. Kuvia löytyy revolvereista, pistooleista, kivääristä, haulikoista ja ilmapyssyistä niiden ollessa tositoimissa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Herra Kuulapaa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi