Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Lightroom ja linssiprofiilit

Kirjoitettiin
Päivitettiin 29. marraskuuta 2014 kello 16.11

Etkö löydä oikean linssin profiilia Lightroomissa? Hätä ei ole minkään näköinen, sillä niitä profiileja, joita ei ole vielä listattu softassa, voi ladata netistä käyttämällä Adobe Lens Profile Downloaderia. Tuo ohjelmisto on ilmainen. Se löytyy täältä. Linkistä löytyy ikivanha versio linssiprofiililaturista, mutta sen asentamisen jälkeen softa ilmoittaa minuutin sisällä, että uudempikin versio olisi saatavilla ja tarjoaa nappulan, jota napsauttamalla sen voi asentaa. Lens Profile Downloaderissa parhaimmat profiilit on merkitty viidellä tähdellä, huonoimmat yhdellä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lightroom ja linssiprofiilit" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi