Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Lubitelilla kuvaaminen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. kesäkuuta 2015 kello 00.46

Hommailin hiljattain eBaysta Lubitel 166 Universalin ja siihen muutaman rullan filmiä. Kamerassa on kyljessä salamakenkä, joten siihen saa helposti tökättyä pienen vesivaa’an, joita esimerkiksi Digitarvikkeessa myydään. Lubitelissa ei kuitenkaan ole valotusmittaria. Siksi nappailen kuluvan filmin sellaisella metodilla, että mittaan valotuksen Nikon D610:llä. Laitan siihen saman ISO-arvon kuin Lubitelin filmissä on, sekä saman aukon molempiin kameroihin. Tällä tavalla pitäisi (luultavasti, toivottavasti) saada oikeanlainen valotuslukema.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lubitelilla kuvaaminen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi