Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

Mistä tietää milloin Iltalehti tarkoittaa ulkomaalaistaustaista rikollista?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 14. maaliskuuta 2015 kello 23.16

Jos Iltalehti julkaisee uutisen nettisivuillaan, siinä kerrotaan ulkomaalaistaustaisesta Suomessa riehuvasta rikollisesta tyypillisesti silloin jos uutisen Facebook-kommentointi ei ole sallittu. Jos se olisi sallittu, ihmiset saattaisivat kysellä miksei Iltalehti kerro rikollisesta kaikkia silmin nähtäviä tuntomerkkejä. Mikäli olet ollut joskus koulussa, lienet kuullut opettajien puhuvan medialukutaidosta. On osattava lukea rivien välistä. Suomalaisvastaiset tahot kertovat tietyistä asioista ainoastaan osan — loput on itse pääteltävä. Onneksi suomalaisvastaisille höpöttäjille löytyy vaihtoehtoja. ;-)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mistä tietää milloin Iltalehti tarkoittaa ulkomaalaistaustaista rikollista?" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi