Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Päivän Byrokraatti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 24. kesäkuuta 2014 kello 06.33

Jos Facebookissa on jokin ryhmä tai yhteisö, jonka jäsenenä on syytä olla, se on Päivän Byrokraatti. Tuo toukokuussa 2013 perustettu sivu jakaa palkintoja niille pölhökustaille, jotka edistävät toimillaan älyttömyyksiä ja valtiojohtoisuutta. Päivän Byrokraattia fanittaa nyt hieman yli 6000 henkilöä. Tuohon joukkoon kannattaa kuulua.

Päivän Byrokraatti on viime aikoina palkinnut mm. Rauman kaupungin terveysvalvonnan, joka päätti lähes 60 vuotta toimineen uimahyppytoiminnan. Uimahyppyjä oli tehty 40 senttimetriä liian matalassa vedessä. Sitä edellinen byrokratianimitys myönnettiin Uudelle Suomelle, joka poisti erään tuhmeliinin, erään ajatusrikollisen blogin. Se on tietenkin tuplaplushyvä päätös.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Päivän Byrokraatti" on saanut pisteet 8,7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 3 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Scipio Horisontalis kirjoitti 24. kesäkuuta 2014

Juuri näin! Meheviä palkintoja löytyy myös aiemmin. Muistissa on mm. terveystarkastajan uima-avantoon vaatima pelastusvene, nimikelista sadoista erilaisista suvaitsevaisuusasiamiehistä, jotka oikeasti löytyvät kuntien palkkalistoilta ja virvoitusjuomavero, jota joutuu maksamaan myös jääpaloista.

Aivan käsittämättömän hyvä saitti, ja vielä sopivasti oikeistoliberaali, ettei tarvitse aina kärsiä suomalaisesta sosialidemokratiatuubasta.

Petri kirjoitti 24. kesäkuuta 2014

Kiitos. Mukavaa huomata jonkun välillä kommentoineen juttujani. :-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi