Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Pariisissa tapahtunut unohtuu kahdeksan päivän kuluttua

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. marraskuuta 2015 kello 19.52

Emme voi tehdä minkäänlaisia pitkälle vieviä päätelmiä Pariisin tämänkertaisesta kalifaatinrakentajien rysäyksestä. Se ei ole mahdollista. Sitä paitsi se, mitä Pariisissa tapahtui, ei oikeastaan kuulu meille. Eihän se tapahtunut täällä Suomessa. Meillä asiat hoidetaan toisin: suvaitsemme eri kulttuureja ja olemme valmiit joustamaan, avaamaan kotimme ovet ja olemme valmiit kaivamaan kuvetta jos on tarvis. Rajojemme tulee jatkossakin vuotaa valtoimenaan, sillä mehän kaikki olemme ihmisiä. Rajat ovat fasistisia. Ei luonnossa ole rajoja. Eivät eläimetkään välitä rajoista, äläkä ala puhua mitään reviireistä senkin natsi. Me kaikki vuodamme verta. Keskitytään nyt vain töllöttimen katsomiseen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pariisissa tapahtunut unohtuu kahdeksan päivän kuluttua" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi