Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Perskohtaisesti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.23

Tilasin Levykauppa Äxästä inspehtoori Montalbanon ensimmäiset episoodit DVD:llä. Sarjan kohokohtia on lukea pollarikollegan suomennetuista tekstityksistä sana "perskohtaisesti". Sen sanoo hieman tanakka setä, joka yleensä hätäillen rynkyttää ovea ja hengästyneenä nopeasti italiaksi luritellen sanoo jotain. Se jotain sisältää jotain mihin sisältyy perskohtainen tapaaminen.

Että tällainen yöllinen blogimerkintä. Päädyin muotoilemaan äsken kirjoittamieni sanojen järjestystä. Taisi mennä entistä enemmän sekaisin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Perskohtaisesti" on saanut pisteet 6,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi