Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Pingstate 2001-2017

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. huhtikuuta 2017 kello 09.22

Pinkkari oli sen loppuaikoina eloton tapaus, jossa vain spämmipostaajat julkaisivat juttujaan. Nyt Pingstate.nu näyttää lasketun historian romukoppaan. Sivusto on suljettu. Sieltä löytyy vain yksi sivu, johon ylläpito kirjoitti saitin synnystä ja vaiheista, ja tämän tärkeän yhteenvedon: Pingstate on matkansa varrella muuttanut satojen suunnittelijoiden elämää ja uraa. Se on auttanut työllistymisessä ja verkostoitumisessa, synnyttänyt projekteja, tuonut ammattilaisia yhteen, synnyttänyt suunnittelutoimistoja sekä luonut ystävyyksiä ja avioliittoja. Olemme kiitollisia siitä valtavasta arvosta mitä Pingstate ja sen ympärillä toiminut yhteisö on tuonut elämiimme.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pingstate 2001-2017" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi