Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Pölli tästä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 31. heinäkuuta 2015 kello 00.19

Tykkään lukemisesta, etenkin kirjojen lukemisesta, vaikkakin näiden netissä olevien sivujen plärääminen tuntuu välillä kirivän painettujen kirjojen rinnalle. Pidän ärsyttävänä sitä jos aloitan jonkin kirjan lukemisen ja sitten uuden hyvältä vaikuttavan opuksen myötä jätän edellisen lueskelemisen kesken. Luettavaa on niin paljon, ettei tunnu löytyvän riittävästi voimia pitää silmäluomet auki. Ehkä sinullakin on samanlainen ongelma.

Jos olet kiinnostunut myynnin ja bisnesten kehittämisestä, voit säästää aikaa ja välttää vähemmän kiinnostavia kirjaostoksia hankkimalla Jari Parantaisen naputtamat kirjat Pölli tästä vuodelta 2008 ja sitä seuranneen Pölli tästä 2 -kirjan vuodelta 2012. Sarjan ensimmäisessä osassa on 102 juttua ja tuoreemmassa osassa tasan 80 innostavaa kirjoitusta. Näiden lisäksi Parantainen yhdessä Antti Apusen kanssa julkaisivat aikaisemmin kuluvana vuonna Tuotteistajan taskuraamatun. Se on noiden pöllittävien lisäksi hyvin kiehtova teos, jonka saa luettua ajatuksen kanssa yhden–kahden illan aikana.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pölli tästä" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi