Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

RankBrain tasannee tietä kohti teknologista singulariteettia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. joulukuuta 2015 kello 15.26

Google paljasti joitain viikkoja sitten bisneslehti Bloombergille kutsuvansa yhtä hakualgoritminsa osaa RankBrainiksi. Se on ollut maailmanlaajuisesti käytössä muutaman viime kuukauden ajan. RankBrain yrittää oppia sille aikaisemmin tuntemattomia sanoja. Se yrittää sitten valistuneen arvauksen perusteella tarjota käyttäjille sopivia hakutuloksia. Googlen kanssa relevantin tiedon löytämisestä kilpaileva Bing käyttää jotain samanlaista järjestelmää, jotain systeemiä, jonka nimi on RankNet. Hakukonemaailmasta löytyy tästä asiasta kattavampi juttu.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"RankBrain tasannee tietä kohti teknologista singulariteettia" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi