Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Rouva Presidentti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 21. kesäkuuta 2014 kello 11.30

Ysäriluvun lopussa taisi olla korpulla sellainen peli kuin President Evil. Se tuli erään huumorilehden mukana. Maaliskuussa 2012 ilmestyi valkokankaalle Rouva Presidentti. Se kertoo paljon pressana olemisesta ja siitä, minkälaista etenkin Tarja Halosella elämä oli kun hän hoiti presidentin virkaa vuosien 2000–2012 varrella. Dokkari taisi päättyä siihen, että muuttoauto kävi tyhjentämässä virka-asunnon Halosen tavaroista. Katsomisen arvoinen filmi huolimatta kaikesta. Rouva Presidentti julkaistiin jossain välissä DVD:llä. Se löytyy ainakin Levykauppa Äxän valikoimasta.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rouva Presidentti" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi