Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Suomen jääkiekkojoukkueen leijonasta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 6. tammikuuta 2016 kello 12.40

Voimme nähdä Suomen jääkiekkojoukkueen käyttämää leijonalogoa katsellessamme, että se on Virheiden (De Gröna) leijona. Virheiden leijona poikkeaa perinteisestä Suomen leijonasta hieman. Siltä nimittäin puuttuu pippeli. Näin ollen leijona on joko kastroitu tai se on naarasleijona. Jos se on naarasleijona, sen täytyy olla feministileijona, koska sehän näyttää aivan urosleijonalta. On toki kolmaskin vaihtoehto: se voi olla sukupuoltaan vaihtanut leijona. Hyvä Suomi!

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Suomen jääkiekkojoukkueen leijonasta" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi