Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Suomesta 40 lähtenyt terrorismibileisiin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. elokuuta 2014 kello 02.44

Espoolainen opiskelija, nuori somalialaislapsi Huge, joka on fiksu ja tosi skarppi ja normijätkä, ryhtyi harrastamaan terrorismia noin 40 muun samanlaisen henkilön kanssa. Suojelupoliisin mukaan Syyriaan on lähtenyt yli 40 henkilöä Suomesta "osallistuakseen aseelliseen toimintaan". Vaikka suomalaiset, tai siis "suomalaiset", osallistuvat terroristiverkoston toimintaan, ei Supon tiedossa ole mitään Suomeen kohdistuvaa konkreettista uhkaa. Ihmettelen usein kuinka tyhmä ihminen voi olla. (Supon viestintäpäällikkö on joko todella tyhmä tai valehtelija.) Tällaiset asiat nostavat ihmettelyn rimaa. Kun henkilö rupeaa terroristiksi ja matkustaa Syyriaan, eikö hän ole enää terroristi jos hän palaa Suomeen? Väitän, että hän, joka ottaa asiakseen lähteä tappamaan kristittyjä jossain päin maailmaa, voi jatkaa samalla linjalla vielä senkin jälkeen kun on palannut Suomeen. No, ainakin kulttuuri rikastuu.

Tietoa kirjoittajasta

"Suomesta 40 lähtenyt terrorismibileisiin" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi