Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Symphony of Science

Kirjoitettiin
Päivitettiin 1. marraskuuta 2015 kello 23.01

Tämä on jatkoa heinäkuiselle YouTube-kanavasuositukselle. Tuolloin ajattelin, että haluat ehkä kuunnella jotain inspiroivaa tehdessäsi tietokoneella jotakin. CoolHardLogicin videot ovat sillä tavalla mukavaa viihdettä, ettei niitä tarvitse välttämättä edes katsoa niiden sisältäessä pääasiassa puhetta. Samoin mukavaa viihdettä ovat melodysheepin kanavallaan julkaisemat melkoisen mahtavat Symphony of Science -sarjan musiikkivideot, kuten "Monsters of the Cosmos" ja "Ode to the Brain!"

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Symphony of Science" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi