Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

"Valemedia" on Ameriikan trendi, jonka Suomen tissiposkimedia adoptoi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 18. joulukuuta 2016 kello 02.07

Ensin he jättävät meidät huomioimatta, sitten he nauravat meille, sitten he pyrkivät nujertamaan meidät — sitten me voitamme. Tässä vaiheessa dinosaurusmedia pyrkii nujertamaan väärät ajatukset kutsumalla väärien ajatusten esittäjiä ”valemediaksi”. Dinosaurusmedian on hankala hyväksyä, ettei sen asema tiedon välittäjänä ja mielipiteiden muokkaajana ole niin merkittävä kuin aikaisempina vuosikymmeninä. Koska niin monet asiat, kuten tuokin ”valemedia”-termi, on apinoitu Yhdysvalloista, lienee Suomeenkin saapumassa iloiseksi tapahtumaksi maskeerattu supistamisprosessi: New York Times kertoo iloiseen sävyyn kuinka se haluaa modernisoida toimintaansa vähentämällä käyttämiensä toimitilojen määrää ja laittamalla vapautuneet tilat vuokralle. Toisin sanoen: läpyskä ei mene kaupaksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

""Valemedia" on Ameriikan trendi, jonka Suomen tissiposkimedia adoptoi" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi