Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Varo Neobittiä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.36

Hiljaiseksi vaipuneella Optimointi.comin foorumilla vastaani tuli viestiketju Varo Neobittiä. Ketjuksi tuota ei kai voi sanoa, koska se sisältää vain yhden viestin. Viestin lähettäjä linkittää kolmeen paikkaan: Mureakuhan ja MuroBBS:n foorumeille sekä omaan blogiinsa. Näissä kaikissa jaetaan kokemuksia Neobitistä, suomalaisesta yrityksestä, joka on tarjonnut webhotellipalveluita noin 10 vuoden ajan.

Viestiketjun aloittajan blogissa puidaan yksityiskohtaisesti niitä ongelmia, jotka ovat häntä vaivanneet Neobitin suhteen. Juttu on otsikoitu Neobitti: huono asiakaspalvelu ja tökkivät palvelimet. Tuo otsikko kertookin mitkä asiat saivat hänet vieroitetuksi Neobitti Oy:sta: ylimielinen ja hidas asiakaspalvelu sekä pahasti tökkivät palvelimet. Näistä asioista blogimerkinnässä kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti.

Jos tuossa kirjoituksessa esitetty väite siitä, että Neobitti oli kysymättä asiakkaalta palauttanut kaikki hänen tilillään olleet nettisivustot noin vuoden takaiseen varmuuskopioon, kyseessä on minunkin mielestäni erittäin hyvä syy pysyä firmasta erossa.

Tietoa kirjoittajasta

"Varo Neobittiä" on saanut pisteet 4,3 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 7 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1264 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Neobitti Oy kirjoitti 31. tammikuuta 2014

En ole kuullutkaan moisesta, kaikki varmistukset menevät kauttani ja tälläinen juttu ei minulle ole tullut vastaan. Olisi hienoa saada tietää mikä asiakas voisi olla tapauksen aiheena sillä mitään varmistuksia ei koskaan tehdä kysymättä saati ilman asiakkaan omaa lupaa. Asia erikseen mikäli kyseessä on jokin virhetilanne, tästäkin meillä olisi tieto.

Petri kirjoitti 17. helmikuuta 2014

Aivan, kiitos vastauksesta tähän kirjoitukseeni. Asiakkaana olleen henkilön oma blogi, josta löytyy myös hänen nimensä, on Kuuluvainen. Siellä on selitetty tarkemmin mitä tapahtui.

Neobitti Oy kirjoitti 6. maaliskuuta 2014

Asia liittyy ajoitettuun sekä tiedotettuun palvelin siirtoomme. Tiedote löytyyy verkkosivuiltamme ,siitä voi päätellä miten asia on oikeasti mennyt: http://secure.neobitti.fi/palvelut/announcements.php?id=50

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi