Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 23.11.

Wikimedian tietokantadumpit ja muu sisältö

Kirjoitettiin
Päivitettiin 5. heinäkuuta 2017 kello 09.06

Wikimedia Downloads -sivulta löytyy muun muassa kokonaiset tietokantadumpit eri kielisistä Wikipedioista. Suomenkielisiä wikisivuja voi plärätä tuosta hakemistosta kirjoittamalla nettiselaimen hakukenttään ”fiwi” tai jotakin sellaista. Ne fi-alkuiset ladattavat paketit ovat suomenkielistä sisältöä. Ladattavat dumpit ovat nähdäkseni bzip2-pakattuja XML-tiedostoja. Suuria XML-tiedostojen sisältöjä voi selata (muttei muokata) esimerkiksi XML Explorer -ohjelmalla. Esimerkki Wikisanakirjan raakadatasta avattuna XML Explorerilla avautuu tästä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Wikimedian tietokantadumpit ja muu sisältö" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1213 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi