Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Ace-editori Textpatterniin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 9. elokuuta 2014 kello 11.52

Ensin ajattelin josko Ace-editorin saisi haettua CDN:n kautta niin, että sen voisi paketoida Textpatternissa asennettavaksi liitännäiseksi ilman ylimääräisiä palvelimelle siirrettäviä tiedostoja, mutten saanut sitä sillä tavalla toimimaan. Siksi tämä nyt valmistunut ensimmäinen versio Ace-pluginista sisältää pari megatavua tiedostoja, jotka on uploadattava nettisivuston juuressa sijaitsevaan js-kansioon.

Tuo Ace toimii JavaScriptilla. Se ei siis tarvitsee jQuerya "isännäkseen". Lisäksi toinen tärkeä homma, joka on huomioitava, on, että Ace ei muuta varsinaisesti textarea-tagia editoriksi vaan jonkin muun tagin, kuten div:in. Textpatternissa kaikki tuollaiset moniriviset tekstialueet ovat textarea-tageina. Minulta meni tovi ennen kuin löysin tähän tarkoitukseen sopivan ja toimivan koodiratkaisun.

Lisää Textpattern-plugineja on osoitteessa kuopassa.net/txp.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ace-editori Textpatterniin" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi