Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Alvar Aalto on suurin arkkitehtuurille Suomessa tapahtunut vahinko, ja ullatusrakastelu on niiiin hyvä sana

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. kesäkuuta 2019 kello 23.41

Ullatuus! Höhö. Tämän blogin slogani ja tagline ja tunnari on ”Lisää kirjoituksia netistä” siksi, että netti on siisteimpiä ihmiskunnan keksimiä asioita. Netissä voidaan jakaa ajatuksia ja ideoita, kuten ajatus siitä kuinka Alvar Aallon stailin fanittaminen on johtanut kaikkialla rumien rakennelmien yleistymiseen. Rumuudesta juolahti pieneen, arvatenkin monien lukijoideni mielestäni turhankin pieneen, pollaani ehdotus pressille. Pressillähän on tapana kertoa asioista valikoiden. Siksi toimittajat joutuvat jatkuvasti keksimään uusia kiertoilmaisuja asioiden kuvaamiseen. Esimerkiksi sellaiset sanat kuin ”kultamuna”, ”moniosaaja” ja ”uussuomalainen” on jo loppuun käytetty. Haluankin jelpata toimittajakuntaa, tai siis lehtineekereitä, kuten tuota ammattikuntaa aikoinaan (toimittajien itsensä toimesta) kutsuttiin. Se idea on tähän aikaan täydellisesti sopiva upouusi uuskielinen sana. Se on: ullatusrakastelu. Sitä voidaan käyttää kun joku väkisinmaataan uussuomalaisen toimesta.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Alvar Aalto on suurin arkkitehtuurille Suomessa tapahtunut vahinko, ja ullatusrakastelu on niiiin hyvä sana" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi