⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Ansaitse suosittelemalla Eezyä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.31

Kirjauduttuani sisään Eezyn hallintapaneeliin näin siellä tiedotteen, joka oli otsikoitu Ansaitse suosittelemalla Eezyä. Laskutuspalvelu kertoo kuinka voi ansaita pientä ekstraa suosittelemalla Eezyä niin, että uuden käyttäjän liittyessä hänen käyttämällä tiettyä rekrytointikoodia (esim. 00033583) rekrytoijalle annetaan 120 euron palkkio. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?

Onhan siinä ehtoja, tai oikeastaan vain yksi ehto. Tuo 120 euroa tulee Eezy-tilille tilitettäväksi sen jälkeen jos rekrykoodia käyttänyt uusi Eezyn jäsen laskuttaa yli 500 euron edestä. Eli jos uusi jäsen laskuttaa nyt vaikka 200 euroa + alv.:n, rekrytoijalle ei tule sitä sadankahdenkympin tsemppirahaa. Se tilitetään siis vasta sen jälkeen kun puoli tonnia + arvonlisävero tulee täyteen.

Miksi sitten joku haluaisi käyttää rekrykoodia liittyessään Eezyn jäseneksi? Vastaus on: 25 euron takia. Uusi jäsen saa 25 euron bonuksen, jonka hän voi käyttää Eezyssä supistamaan palvelumaksuja. Näin ollen esimerkiksi meikäläisen rekrykoodi 00033583 on ei-eezyläiselle 25 euron arvoinen. Sen jälkeen kun jäsen on liittynyt palveluun, hän saa itse tuollaisen kampanjakoodin (tai oikeastaan kampanjanumeron), jota hän voi suositella muille ja ansaita itsekin uusien jäsenten värväämisestä.

Offtopikkia: Eezyssä on nyt mahdollista liittää laskuun oma kuva. Esimerkiksi jos meikäläinen lähettäisi Eezystä laskun, sen yhteyteen voisi laittaa mieluusti 408×408 pikselin kokoisen logon. Logon voi tallentaa profiiliin kirjautumalla Eezyn extranettiin, klikkaamalla Omat tiedot -välilehteä ulkoasun oikeassa reunassa ja sen jälkeen skrollaamalla sivun keskivaiheille. Kuvat-otsikon luota löytyy laskun kuvitustoiminto. Saman sivun alussa pitäisi näkyä henkilökohtainen rekrytointikoodi.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta