⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Baby boomers -sukupolvi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 13. heinäkuuta 2017

Tässä Textpattern-julkaisusoftassa on se hyvä puoli, että sen uusimmissa versioissa voi kirjoittaa meta descriptionin omaan tekstilaatikkoonsa. Se meta description on sellainen lyhyt kuvausteksti, joka saattaa näkyä esimerkiksi Bing- ja Google-hakukoneen hakutulossivulla. Koska sen tekstin on oltava aika lyhyt, on siihen hyvä kirjoittaa mahdollisimman ytimekkäästi mistä asiasta nettisivulla kerrotaan. Siksi tämän sivun tekstinä on tällainen: ”Tämä on Baby boomers -sukupolven aikaansaannoksia listaavan huumorikuvan suomennos.”

Se alkuperäinen huumorikuva sisältää valkoista taustaa vasten valokuvan kahdesta harmaapäisestä eläkeläisestä. Vasemmalla on mies. Oikealla on rouva. He pitävät toisiaan kädestä kiinni ja naureskelevat. Heillä on hyvä syy naureskella, sillä sen kuvan varsinainen pihvi, se lihainen osuus, on seuraava yhteenveto heikäläisten edustaman sukupolven saavutuksista:

Käytä loppuun useimpien maiden luonnonvarat yhden sukupolven aikana, äläkä jätä mitään tuleville sukupolville. Saastuta planeetta sellaiseen pisteeseen, että alueita siitä muuttuu elämälle elinkelvottomaksi. Jätä saasteiden poistaminen tuleville polville. Tue radikaalia feminismiä ja multikulttuurin ideaa niin, että poikasi eivät löydä puolisoa eivätkä kykene pitämään perhettä, että koko geeniperimäsi on vaarassa kuolla pois. Ulkoista teollisuus ja maatalous meren tuolle puolen saadaksesi pikavoittoja, siinä sivussa tuhoten tulevien sukupolvien mahdollisuudet löytää töitä ja nauttia vakaasta taloudellisesta tilanteesta. Hävitä oppilaitokset ja akateemiset järjestelmät lukemattomien sosiaalisten ja poliittisten kokeilujen yhteydessä. Niiden, jotka lopulta rampauttavat ainakin kaksi sukupolvea. Innosta sellaista pankki- ja liiketoimintaa, joka laittaa maailman mahtavimman talouskoneen syvälle velan suohon, ja aiheuta siinä sivussa valtavia taloudellisia taantumia, jotka leviävät ympäri maailman. Lopulta rakenna ympärillesi sellainen instituutio — eläkerahastoja ja -suunnitelmia — joka ohjaa varallisuuden sinun sukupolvesi nautittavaksi, pois sinun lapsiltasi. Elele mukavasti samalla kun tuhoamasi maailma sulaa ympärilläsi.

Sitten mäkätä kuinka nykypäivän nuoret ovat laiskoja, sellaisia, etteivät halua töitä eivätkä perhettä.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta