Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Bensankulutuslaskuri

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.46

Koska tähän blogiin on viime aikoina tullut riittävästi kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneet bensalaskurista, ajattelin vastata kysyntään laittamalla bensalaskurin Autoliikkeet.info-sivustolle. Se perustuu osittain johonkin avoimen lähdekoodin projektiin. Skriptissä on kaksi eri moodia: voidaan laskea kuinka paljon tulee bensakustannuksia tietyn kilometrimäärän ajamisen vuoksi, tai voidaan laskea kuinka paljon voidaan ajaa kun tankataan bensaa × eurolla.

Tuntuu toimivan suuntaa antavalla tarkkuudella ihan hyvin, joskin kaikki liikennevaloissa seisomiset ja muut tekijät vaikuttavat luonnollisesti arvaamattomalla tavalla todellisiin kustannuksiin tai kilometrimääriin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Bensankulutuslaskuri" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1285 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi