⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Call of Duty pilasi pelaajasukupolven

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014

Otsikko on Evan Lahden PC Gamerin haastattelusta uutettu. Lahti haastatteli M1 Garandia kädessä pitävää presidentti John Gibsonia. Gibson on pelitalo Tripwire Interactiven pomo. Hän on avannut suunsa tässä asiassa halutessaan saada sanan kiertämään heidän tulevasta Rising Storm -modistaan. Modi perustuu Tripwiren viimeisimpään Red Orchestraan, 2. maailmansotaan sijoittuvaan "taktiseen ensimmäisen persoonan ammuskelupeliin".

Gibsonin mukaan Call of Duty ja sen keltaiset videopelit ovat ryystäneet pelikokemuksesta pois sellaisen asian kuin pelaajan pelitaidot. Hän on kyllästynyt siihen, kuinka tällaisista peleistä on tehty niin helposti lähestyttäviä, ettei pelaajan omat skillsit paina potissa juurikaan. Jokainen voi tuntea COD:ta pelatessaan olevansa päivän sankari.

Tässä haastiksessa toimari myöntää Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradista pyrityn tekemään COD-faneja miellyttävä. Joiltain osin se onnistui, sillä peliä myytiin enemmän kuin Tripwire Interactive osasi odottaa ja se toi taloon paljon rahaa. Joidenkin Red Orchestra -sarjaan jo aikaisemmin tutustuneiden fanien kannalta, minä mukaan laskettuna, kakkososa on floppi sen ollessa niin erilainen kuin sarjan ensimmäinen osa. Nähtävästi Call of Dutyn ja sen seuralaisten rintamalta haalitut pelaajat ovat myös kyllästyneet, sillä peliservereillä on paljon tilaa.

Nähtäväksi jää minkälainen Rising Storm tulee olemaan. Varmaa on, etten minä aio toista kertaa langeta Tripwiren pauloihin ja tilata ennakkoon heiltä yhtään mitään. Harkitsen heiltä pelin ostamista vasta siinä vaiheessa kun yleisö on antanut sille arvosanan. Rising Stormia enemmän odotan Jackboot Gamesin debyyttiä.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta