Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Chernobyl.3828

Kirjoitettiin
Päivitettiin 23. heinäkuuta 2017 kello 13.29

Ukrainan atomivoimalaonnettomuuden siivoamisen ensivaiheista kertova dokumenttielokuva Chernobyl.3828 tunnetaan myös nimellä Chornobyl.3828. Numero 3828 tarkoittaa niitä likvidaattoreiksi, tai bioroboteiksi, kutsuttuja miehiä, jotka komennettiin siirtämään käsipelillä laitoksen katolle ja ympäristöön kröhäistyt grafiitti- ja muut kappaleet. Masha oli kolmas ja kuolettavin niistä työskentelyalueista, joihin likvidaattorit joutuivat menemään ohuet lyijylevyt suojanaan. Miehille annettiin kannettavat säteilyannosmittarit. Suurin sallittu annos oli 25 röntgeniä, mutta osa miehistä jätti mittarin pois työvuoron alettua säästääkseen tovereitaan. Chernobyl.3828 valmistui vuonna 2011. Se on ollut katseltavissa YouTubesta vuodesta 2012 asti.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Chernobyl.3828" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1285 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi