⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

ClassicFilmGuide.com Flippa.comissa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. heinäkuuta 2014 kello 19.52

Mietin josko ostaisin Flippa.comista jonkin nettisivuston. Etsin aamusella kohtalaisen tiukoilla hakukriteereillä kiinnostavia myynti-ilmoituksia. Pyrin seulomaan lukuisten huijauskeissien joukosta sivustoja, jotka ovat vähintään kahden vuoden ikäisiä, joissa domainin pääte on jokin yleisimmin käytetty, kuten .com tai .net, muttei jokin maantieteellinen, kuten .uk tai .us. Sitten järjestelin hakutulokset niin, että eniten tarjouksia saaneet kohteet näytettiin hakutulosten kärjessä. Tuloksista tarkastelin lähinnä normaaleja ilmoituksia, en niitä keltaisilla väreillä korostettuja, sillä luultavasti korostuksia saadaan aikaiseksi maksamalla.

Joukosta löytyi sellainen tapaus kuin www.classicfilmguide.com. Mietin josko tekisin siitä tarjouksen. Sivustosta oli aamulla 300 jenkkidollarin tarjous. Nyt illalla suurin tarjous on 500 USD, joten voittavan huudon tekeminen edellyttää vähintään 505 dollarin summaa. Se on 371 euroa tämänhetkisen kurssin mukaan. Uskon ennen kohteen sulkeutumista kahdeksan päivän päästä tarjouksia ilmestyvän vielä runsaasti. Veikkaan saitin keräävän helposti yli 1000 USD, sillä ClassicFilmGuide.com on ja pitää sisällään:

  • Erittäin paljon uniikkia, laadukasta sisältöä.
  • Vuosikymmenen ikäinen tapaus.
  • PageRank on 4/10.
  • Sivusto löytyy hakutuloksista.
  • Kävijämäärät ovat sivuston laiminlyönnistä huolimatta kelvolliset.
  • Sivustolle osoittaa useita linkkejä aiheeseen liittyviltä leffasivustoilta.

Sitten on ainakin yksi huomioimisen arvoinen huono puoli:

  • Sivustolla ei vaikuta olevan julkaisujärjestelmää, jolloin tietojen päivittäminen voipi olla työlästä. Sisältöä kun on myyjän mukaan noin 1500 sivua.

Lisäys 14.7.: hinta on nyt 600 USD.
Lisäys 19.7.: hinta on nyt 3049 USD.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta