⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Clients From Hell on pilattu

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.36

Clients From Hell on nettisivusto. Siellä on useiden vuosien ajan julkaistu kertomuksia omituisista kohtaamisista työntekijöiden ja työantajien välillä. Jossain saumassa tuota nettisivustoa on kehitetty. En viitsi laittaa tuota vimppaa sanaa lainausmerkkeihin vaikka haluan osoittaa sen olevan sarkastinen sanavalinta. Taidan laittaa sen vahvennetuksi: kehitetty. Noin. Kun Clients From Hellin suosio nousi, sivustoa alettiin kehittämään luultavasti dollarinkuvat silmissä, tai mielessä. Samalla sivustoa pyrittiin rumpsuttamaan sellaiseen suuntaan, luulen ma, jossa kävijöitä toivottiin saatavan paremmin sitoutetuiksi tuohon palveluun.

Nykypäivänä Clients From Hell tarjoaa heti sinne saapumisen jälkeen lightboxiin avatun kehotuksen tilata sähköpostitse jotain. Sitä ennen saitin ulkoasuun oli spreijattu erilaisia mainosbannereita. Sitten mukaan tulivat sosiaalisen median nappulat. Sen jälkeen joihinkin satunnaisiin juttuihin alettiin ynnäämään linkkejä, joista avautuu joskus ainakin etäisesti alkuperäiseen juttuun liittyvä kertomus helvetin tai Helvetin asiakkaasta.

Jokin näistä uudistuksista vei minulta halun vierailla tuolla. Vaikuttaa siltä kuin Clients From Hellissä sisältö olisi vain pakollinen paha, joka on laitettava näkyville kaiken tuottoisamman ohessa, jotta sivustolle tulisi kävijöitä. Pidän tällaisen huomion tekemistä kikkiriikkisen verran omituisena, sillä hyvin monet niistä nettisivustoista, joissa vierailen, noudattavat jokseenkin samaa kaavaa.

Tietoa kirjoittajasta