Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

DHL ei soita

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.51

Tilasin jotain Saksasta ja pyysin DHL:n kuriiria toimittamaan paketin. Itellan ja UPS:n tyypit ennen kotiinkuljetuksen tekemistä yleensä soittavat puhelimella, ja varmistavat siten olenko paikalla. DHL:n mies ei soittanut puhelinta vaan suoraan ovisummeria. Se oli epämukavaa.

Olen joskus Rollemaan blogissa kommentoinut, ettei kaupungissa kannata avata oveaan, sillä oven toisella puolella ei odota kaakku. Paitsi jos se kakku on tehty veitsistä ja kakasta. Tämän muistisäännön esitteli ensimmäistä kertaa The IT Crowdin Moss-nimistä nörttiä näyttelevä mies.

The IT Crowdin jaksoissa tuon nörtin työpöydällä on vain pikkiriikkinen litteä näyttö. Ymmärrän sen olevan vain lavastuksen vuoksi ja ettei olisi katsojille hauskaa jos nörtistä näkyisi vain tukkaa kahden–kolmen laajakuvanäytön takaa.

Edesmenneen Aatoksia-blogin pitäjä taisi vuosia sitten esitellä The IT Crowdin minulle etsittyäni The Peep Shown kaltaisia ajanvietto-ohjelmia. Pitäisi muistaa tärkeämpiäkin juttuja, kuten tehdä tutuksi konditorioiden hakemistoa ja ilmaisen vieraskirjan uutta kehitysversiota.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"DHL ei soita" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1284 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi