⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

DHL ei soita

Tilasin jotain Saksasta ja pyysin DHL:n kuriiria toimittamaan paketin. Itellan ja UPS:n tyypit ennen kotiinkuljetuksen tekemistä yleensä soittavat puhelimella, ja varmistavat siten olenko paikalla. DHL:n mies ei soittanut puhelinta vaan suoraan ovisummeria. Se oli epämukavaa.

Olen joskus Rollemaan blogissa kommentoinut, ettei kaupungissa kannata avata oveaan, sillä oven toisella puolella ei odota kaakku. Paitsi jos se kakku on tehty veitsistä ja kakasta. Tämän muistisäännön esitteli ensimmäistä kertaa The IT Crowdin Moss-nimistä nörttiä näyttelevä mies.

The IT Crowdin jaksoissa tuon nörtin työpöydällä on vain pikkiriikkinen litteä näyttö. Ymmärrän sen olevan vain lavastuksen vuoksi ja ettei olisi katsojille hauskaa jos nörtistä näkyisi vain tukkaa kahden–kolmen laajakuvanäytön takaa.

Edesmenneen Aatoksia-blogin pitäjä taisi vuosia sitten esitellä The IT Crowdin minulle etsittyäni The Peep Shown kaltaisia ajanvietto-ohjelmia. Pitäisi muistaa tärkeämpiäkin juttuja, kuten tehdä tutuksi konditorioiden hakemistoa ja ilmaisen vieraskirjan uutta kehitysversiota.

Tietoa kirjoittajasta