Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

eBay hakkeroitu — vaihdahan salasanasi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.28

Tämä tapahtui jo helmi- ja maaliskuussa, mutta vasta nyt jostain syystä, jota maailmalla varmasti on kysytty noin 128 miljoonaa kertaa, eBay suosittelee käyttäjiään vaihtamaan salasanansa asappia. Mainitsin tuon huiman lukumäärän edellä. Se on se määrä käyttäjiä, joiden eBay-tilin salasana muiden tilin tietojen kyydissä on voinut päätyä luvattomille teille.

Hakkerit olivat englantilaisen sensaatiohakuisen, bizarre-sanaa joka tilaisuuden tullen käyttävän Daily Mailin mukaan päässeet tunkeutumaan eBayn sisälle varastamalla eBayn työntekijän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sen avulla tunkeutujat pääsivät kaivelemaan asiakkaiden nimiä, kryptattuja salasanoja, sähköpostiosoitteita, postiosoitteita, puhelinnumeroita ja syntymäpäiviä. eBayn edustajien mukaan ongelma ei luultavasti taikka oletettavasti vaikuta PayPaliin. (eBay ja PayPal on naitettu keskenään.)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"eBay hakkeroitu — vaihdahan salasanasi" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi