⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tarjouskoodi Eezyyn!

Kirjoitettiin
Päivitettiin 29. kesäkuuta 2022

Eezyn blogissa kerrottiin vanhoja käyttäjiä ilahduttavasta uudistuksesta, nimittäin koodista, jonka avulla uusi käyttäjä voi saada palvelumaksuun 10 euron alennuksen, ja samanlaisen palvelumaksualennuksen myös vanha käyttäjä voi saada, mikäli uusi jäsen laskuttaa tietyn euromääräisen summan edestä Eezyn kautta. Koodi on tällainen: 00033583. Jos haluat tuon alennuksen etkä ole jo Eezyn jäsen, voit liittyä nettipankin tunnareilla systeemiin tätä kautta. Rekisteröityminen edellyttää siis jonkin nettipankin tunnuksia, mutta sen jälkeen kun jäsentili on luotu, kirjautuminen tapahtuu omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Luultavasti jossain vaiheessa rekisteröitymistä on joku kenttä, johon tuon mainitsemani koodin voi ilmoittaa.

Tämä alennuskoodi on Eezyltä aika hyvä keino värvätä uusia jäseniä. Plussana on se, että vaikuttaa siltä kuin uusi jäsen voisi saada oman uniikin ”rekrykoodinsa” (joka on siis joku numerolitania tyyliin 00033583) sen jälkeen kun hän on liittynyt jäseneksi. Tällöin hänkin voi saada uusia jäseniä hankkimalla pienen alennuksen omiin palvelumaksuihinsa. Ihan hyvä diili kun kaikki osapuolet hyötyvät. :-)

Päivitetty 26.8.2016

Tuo tarjouskoodi on siis edelleen voimassa, mutta nykyisin liittymisestä saa 25 euroa bonusta. Eli se on kasvanut reilusti siitä kun kirjoitin tuon yllä olevan tekstin syksyllä 2013.

Päivitetty 8.7.2019

Tarjouskoodi on edelleen voimassa samoin ehdoin kuin aikaisemminkin.

Päivitetty 29.6.2022

Tämä suosittelukoodi on edelleen voimassa. Luin pitkästä aikaa Eezyn ohjeet koskien suosittelukoodin jakamista — nyt se on taas sallittu. Muistan elävästi, tai ainakin etäisesti, kuinka aikaisemmin Eezy oli kieltänyt suosittelukoodin jakamisen esim. tällaisessa yhteydessä. Ai niin, ja vielä toinen muutos tämän tekstin sävyyn: otsikossa mainitaan tarjouskoodi, tekstissä mainitaan tarjouskoodi, meta-kuvaustekstissä käytetään sanaa suosittelukoodi, mutta Eezyn itsensä käyttämä nimitys on suosittelukoodi. Suosittelukoodilla saa suosittelubonuksen. Eli suosittelukoodilla 00033583 uusi eezyläinen saa 25 euron aloitusbonuksen palvelumaksuun. Se tarkoittaa, että hän voi laskuttaa noin 350 eurolla ilman palvelumaksua. (Uudelle jäsenelle palvelumaksu on 7 prosenttia laskutettavasta summasta.)

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta