Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tarjouskoodi Eezyyn!

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. elokuuta 2016 kello 15.35

Eezyn blogissa kerrottiin vanhoja käyttäjiä ilahduttavasta uudistuksesta, nimittäin koodista, jonka avulla uusi käyttäjä voi saada palvelumaksuun 10 euron alennuksen, ja samanlaisen palvelumaksualennuksen myös vanha käyttäjä voi saada, mikäli uusi jäsen laskuttaa tietyn euromääräisen summan edestä Eezyn kautta. Koodi on tällainen: 00033583. Jos haluat tuon alennuksen etkä ole jo Eezyn jäsen, voit liittyä nettipankin tunnareilla systeemiin tätä kautta. Rekisteröityminen edellyttää siis jonkin nettipankin tunnuksia, mutta sen jälkeen kun jäsentili on luotu, kirjautuminen tapahtuu omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Luultavasti jossain vaiheessa rekisteröitymistä on joku kenttä, johon tuon mainitsemani koodin voi ilmoittaa.

Tämä alennuskoodi on Eezyltä aika hyvä keino värvätä uusia jäseniä. Plussana on se, että vaikuttaa siltä kuin uusi jäsen voisi saada oman uniikin "rekrykoodinsa" (joka on siis joku numerolitania tyyliin 00033583) sen jälkeen kun hän on liittynyt jäseneksi. Tällöin hänkin voi saada uusia jäseniä hankkimalla pienen alennuksen omiin palvelumaksuihinsa. Ihan hyvä diili kun kaikki osapuolet hyötyvät. :-)

Päivitetty 26.8.2016

Tuo tarjouskoodi on siis edelleen voimassa, mutta nykyisin liittymisestä saa 25 euroa bonusta. Eli se on kasvanut reilusti siitä kun kirjoitin tuon yllä olevan tekstin syksyllä 2013.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Tarjouskoodi Eezyyn!" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1279 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi